taasmennäänsaatana.jpg

Taas mennään!

Suomeen on jo Puolasta ja Liettuasta saapunut kymmeniä turvapaikanhakijoita. Maria Ohisalo ja Pekka Haavisto ovat mediassa vakuutelleet, että siirtolaisille täytyy tarjota mahdollisuus hakea turvapaikkaa kaikissa tapauksissa. Myös siinä tapauksessa, jos Venäjä alkaisi ohjaamaan siirtolaisvirtoja Suomen rajalle.

Mielenkiintoiseksi tämän hybridisodankäynnin pakolaisten avulla tekee se, että Putin ja Lukašenka ovat tietolähteiden mukaan tarjonneet osalle siirtolaisista myös aseellista koulutusta.

Vuosien 2015 - 2016 turvapaikkakriisistä muistamme siirtolaisten joukkoon soluttautuneet isisläiset, jotka toteuttivat terroristi-iskuja ympäri Euroopan. 
Tuolloinkin ajateltiin, että on hyvä idea päästää kaikki tulijat eurooppalaisten siviilien joukkoon ilman mitään taustatsekkausta. Toki muualla Euroopassa nyt on herätty todellisuuteen ja alettu toimimaan toisin. Meillä Suomessa taas Ohisalo ja Haavisto perustelevat "tervetuloa kaikki" -linjaansa kansainvälisillä sopimuksilla.

On jotenkin jännät kansainväliset sopimukset, kun ne koskevat ainoastaan Suomea.

 

Vuosina 2015 - 2016 useammat Euroopan maat pystyttivät väliaikaiset rajatarkastukset, eivätkä enää päästäneet ketään rajojensa yli ilman asianmukaisia papereita.

Näin toimi lopulta myös Ruotsi.
 

Turvapaikkakriisistä lähtien useat Euroopan maat ovat rakentaneet rajoilleen aitoja ja muureja pysäyttääkseen turvapaikanhakijat. Mainittakoon Viron ja Itävallan raja-aita projektit.
 

Tanska on ottanut tavoitteekseen nolla turvapaikanhakijaa.
 

Hiljattain Puola, Kreikka ja Liettua ovat pysäyttäneet tulijoita jopa voimakeinoin.
 

Suomi ei kuitenkaan voi toimia, kuten muut maat toimivat, koska Suomea koskevat "kansainväliset sopimukset."

Me tiedämme kokemuksesta millainen hullunmylly siitä lähtee, jos turvapaikanhakijoiden annetaan vapaasti lampsia maahan. Ryöstöt, murhat ja raiskaukset lisääntyvät. Terrorismin riski lisääntyy. Lisäksi turvattomuus johtaa kansallismielisten vastareaktioon, jolloin tulee tiesmitä Odin -kulkueita, jotka taas johtavat antifasistien järjestäytymiseen, ja sitten taas porukka juhlii itsenäisyyspäivää kivittämällä toisiaan. Eikä ongelmat edes lopu siihen, kun tulijavirta tyrehtyy. Turvapaikanhakijoiden jälkipolvi ei juurikaan opi suomea, jolloin osa heistä syrjäytyy ja liittyy jengeihin. Oppimistulokset laskee kouluissa ja asuinalueet eriarvoistuu, sekä segregaatiokehitys kasvaa.

On oikeastaan aivan hullua, että kaikilla on taatusti täysin tiedossa, mihin kaikkiin negatiivisiin asioihin rajat auki -politiikka johtaa, mutta aina sitä on vaan kokeiltava uudelleen.

Vähän kuin alkoholisti, joka tietää millainen alamäki alkaa, jos ryhtyy väkevillä viinoilla länträämään, mutta aina se on vaan "pakko" vetää uudestaan.

Roope.jpg

Ja taas mennään!

Jos kritisoit sosiaalisessa mediassa Ohisalon ja Haaviston linjauksia ja haluat vastustaa tätä hulluutta, että ollaan taas päästämässä turvapaikanhakijat tänne mellastamaan, niin käytä hastagia #taasmennään

Siten saat facebook-postauksillesi ja twiiteillesi enemmän näkyvyyttä.