tomtom.jpg

Vihervasemmiston mielenmuutokset Haavisto -keississä tuo mieleeni käsitteen "non playable character".

Muistan kun vuosi sitten saapuivat toimittaja Timo Haapalan ensimmäiset vihjeisiin perustuvat spekulointiartikkelit, joissa väitettiin Haaviston aikovan tuoda Suomeen ISIS-naisia.

Silakkaliikkeessä ja rasismin vastaisessa Rasmusryhmässä Timo Haapalaa syytettiin valehtelijaksi, ja koko Al-Hol -operaatio nähtiin äärioikeiston salaliittoteoriana.

"Ei Haavisto ikinä toisi Suomeen ISIS-naisia! Milloin tällaisille valheille saadaan loppu?!"

Nyt samat janarit (näkemättä toiminnassaan mitään ristiriitaa) julistavat, kuinka tietenkin ISIS-naiset pitävät kuljettaa Suomeen, ja on ikävää, kun äärioikeistolaiset ei tätä ymmärrä. ISIS-naisia on kutsuttu rauhanlähettäjiksi ja verrattu Jeesukseen. Mikael Jungner kirjoitti ISIS-naisten olevan kuin Titanicin matkustajat, joille ei tarjottu paikkaa pelastusveneessä.

Hieman on ihmisten mieli muuttunut ISIS-järjestöstä, joten muistuteenpa faktoista.

ISIS-houkutteli kannattajiaan matkustamaan Syyriaan julkaisemalla raakoja teloitusvideoita. ISIS-miehet ja naiset ovat haudanneet lapsia elävältä, syöttäneet vauvoja orjille, polttaneet naisia elävältä, heitelleet homoja katolta, alistaneet pikkutyttöjä seksiorjiksi ja tappaneet kymmeniä tuhansia ihmisiä. Tämmöiseen joukkoon ei liitytä "rauhanlähettäjäksi."

Mutta näin se on. Kun ihminen ei ole enää yksilö, vaan joukkoeensa osa, Haavistoa tulee joukkoehengen mukaisesti puolustaa, oli tilanne mikä tahansa.

Siksi vouhottajat eivät näe ristiriitaa siinä, että he ensin kiljuvat kuorossa, "Ei Haavisto tietenkään" ja sitten ölisevät, "tietenkin Haavisto."

Omaa arviota ei asioista tehdä, vaan aivojen käyttö ulkoistetaan kollektiiville, jonka oikkuja noudatetaan orjallisesti.